clinic mei vakantie

Op woensdag 29 april 2020 geven wij, alle spelers van MHC Tempo HEREN 1 en Hockey School ZHS, een clinic voor de jonge fanatieke jeugd die zin heeft om lekker een dagje te hockeyen in de mei vakantie. Zit jij in een C, D, E of F team van MHC TEMPO en lijkt het je leuk om trucjes te leren en samen te spelen met ons, schrijf je dan nu in!

 

De hele dag zorgen we voor een programma met veel hockey onder begeleiding van Hockey School ZHS en de spelers van HEREN 1. Aan het eind van de dag heb je nieuwe trucjes en handige tips geleerd waarmee je jouw tegenstander kan verslaan in je volgende wedstrijd, ideaal toch?

Alle deelnemers aan de clinic worden opgedeeld in C&D en E&F, zodat jullie zoveel mogelijk met leeftijdsgenoten hockeyen.

Omdat je niet een hele dag kan hockeyen zonder eten, zorgen wij voor een lekkere lunch tussendoor. Tijdens de lunch kunnen jullie allemaal vragen aan ons stellen om ons te leren kennen.

Informatie voor de ouders:

Aanwezig en omgekleed op MHC TEMPO: 10 uur. Eigen stick, scheenbeschermers en bitje meenemen. Bal hoeft niet, maar mag wel. Einde: 15 uur. Kosten zijn 35 euro per kind. 

 

Mochten jullie nog vragen hebben dan kunnen jullie die ook naar een mail sturen naar info@hockeyschoolzhs.nl

Hopelijk tot de 29ste ! Wij hebben er al zin in.

Groetjes, MHC Tempo HEREN 1 en de Hockey School ZHS

 

 

clinic mei vakantie mhc tempo

€ 35,00

€ 25,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen