Ons doel is om kinderen vaker te laten trainen om zo meer te leren en zich sneller te ontwikkelen. Daartoe bieden wij mogelijkheden voor extra trainingen.

Elke extra training voor de leeftijdscategorie van 10 t/m 15 jaar is gericht op het thema dat centraal staat die week. Bij de leeftijdscategorie van 6 t/m 10 jaar is er ook bij elke training een apart thema. De training is voorzien van uitdagende oefeningen met nuttige tips & trucs van de trainer. Je wordt pas echt beter als je veel herhaald, dus trainen we heel intensief en door die intensiviteit wordt je beter. De groepen zijn klein en gebruiken héél veel materiaal. De oefeningen staan klaar voordat de training begint en daardoor kunnen we dus snel beginnen en switchen naar de volgende onderdelen.

De trainingen worden gegeven door trainers met de vereiste ervaring op het gebied van coachen en trainen van jeugdspelers. Ze zijn uitermate gekwalificeerd om spelers van elk niveau het beste uit zichzelf te laten halen.

EXTRA HOCKEYTRAINING 

 Hockey School EVO beoogd het hockeyniveau van kinderen tussen de 6 en 10 jaar en 10 en 15 jaar te verbeteren. Kinderen in deze leeftijdsgroep moeten de mogelijkheid krijgen om verder te worden uitgedaagd op sportief gebied. Trainingen op de club zijn vaak wedstrijd- en groepsgericht. Daarom streeft de Hockey School EVO ernaar om de individuele techniek intensief en goed te trainen.

 Hockey School EVO biedt de kinderen de mogelijkheid om extra op hun individuele techniek te trainen. Hiermee kunnen wij het basis niveau van spelers verhogen en ervoor zorgen dat iedereen makkelijker uit de voeten kan op het hockeyveld. De trainers hebben de doelstelling iedere deelnemer individueel beter te maken.

DOELGROEP EXTRA HOCKEYTRAINING

• Jongens en Meisjes
• Leeftijdscategorie 6 t/m 10 jaar & 10 t/m 15 jaar.
• Elk niveau en voor iedereen toegankelijk
• Beschikbaar voor leden van HC Walcheren, HSD en MHC Tempo
• Maximaal 8 kinderen per groep
• 10 trainingen per blok
•  2 blokken per seizoen

TARIEVEN

Per blok zijn de kosten € 130,-. 

 


 Voor vragen zijn wij te bereiken via info@hockeyschoolevo.nl.